2012年9月24日星期一

Mental illness so you never unhappy


Lavt selvværd type.

Hvis dit liv ikke har noget formål, brudekjole   så dit liv vil blive forkortet. "Journal of Psychosomatic Medicine", en nylig undersøgelse viste, at ældre mennesker med en stærk livsmål er 50% lavere chance for at dø inden for de næste fem år. Andre undersøgelser viser også, at det forventede niveau af stresshormoner, immunsystemet og hjerte sundhed i høj grad er blevet bedre.




http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-8183-billige+brudekjoler+2013+sm%C3%A5+friske+brudekjole+HMM0238.html

Irritabilitet og spændingshovedpine.

Den nerve ofte i meget spændte, bekymret og deprimeret mennesker, døde tidligt end deres jævnaldrende. Undersøgelsen viser, at en for de 1800 mænd op til 30 år, rastløshed af de mennesker mest sårbare at formilde røget mentalitet, men sådan midlertidig nødhjælp og langsigtede skader forårsaget af cigaretter i forhold, ikke værd.
Svag vilje.


http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-8043-Billige+brudekjoler+2013+elegant+brudekjole+stropl%C3%B8s+prinsesse+aftenkjole+HCC0181.html

Sent til en aftale, om at udvikle planen ikke kan gennemføres til tiden, disse tilsyneladende harmløse vaner forårsage skade på helbredet. 20 En række undersøgelser har bekræftet, at de selvregulerende organisationer stærke end svag vilje mennesker lever 2-4 år. Forskerne mener, at for at kunne kontrollere deres egne folk ikke er modtagelige for rygning, alkoholisme vane, så de holder længere.

Angst type.

Den angst er som at bære en spændetrøje hjerne. Stødt på en bekymrede ting vil angribe. Undersøgelser har vist, at opførslen modne og generøs, munter person, om sandsynligheden for angst demens stærkt reduceret.

没有评论:

发表评论